Bedrijfswagen verkopen? Verkoop uw Bestelbus of Bestelwagen snel en zonder zorgen!

Ontdek de Beste Bestelwagen Verkoopdienst bij BesteAutoVerkoop.nl

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw bestelbus of bestelwagen te verkopen tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij de bestelwagen verkoopdienst van BesteAutoVerkoop.nl aan het juiste adres! Wij bieden u een probleemloze en kosteloze oplossing om uw voertuig binnen één dag te verkopen. Wilt u weten wat uw bestelbus of wagen waard is? Aarzel dan niet en meld uw voertuig vrijblijvend aan bij onze verkoopdienst. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten of risico’s.

De Hoogste Prijs voor uw Bedrijfswagen verkopen

Dankzij onze efficiënte verkoopdienst krijgt u gegarandeerd de beste prijs voor uw bestelwagen of bestelbus. Wij zijn experts in het onderhandelen van aantrekkelijke aanbiedingen, zodat u uw voertuig snel en winstgevend kunt verkopen. In de meeste gevallen kunt u uw bestelwagen of bestelbus al binnen één dag kwijtraken. Een ander groot voordeel is dat wij uw voertuig direct bij u thuis ophalen, zodat u snel over het geld kunt beschikken en het kunt investeren in andere zaken.

Vertrouw op Erkende Autobedrijven

Bij BesteAutoVerkoop.nl werken we alleen samen met erkende autobedrijven die grondig zijn gescreend. Dit betekent dat u met een gerust hart uw voertuig kunt verkopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over keuringen voor de verkoop. Daarnaast ontvangt u direct het afgesproken bod, en vermijdt u het gedoe van particuliere verkoop. Dat is het grote voordeel van uw bestelwagen verkopen via BesteAutoVerkoop.nl.

Ontvang Snel en Gemakkelijk een Bod voor uw Bestelwagen

Bij BesteAutoVerkoop.nl begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we ons verkoopproces gestroomlijnd om u tijd en moeite te besparen. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voertuig aanmelden via ons eenvoudige online formulier. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen we onmiddellijk contact op met onze netwerk van erkende autobedrijven. Binnen de kortste keren ontvangt u diverse biedingen voor uw bestelwagen of bestelbus. U kiest het bod dat het beste bij u past, en wij regelen de rest.

Waarom Kiezen voor BesteAutoVerkoop.nl?

 • Snel en Gemakkelijk: U hoeft geen tijd te verspillen aan eindeloze bezichtigingen en onderhandelingen. Wij regelen alles voor u.
 • Veilig en Betrouwbaar: Al onze partners zijn zorgvuldig gescreend, zodat u met een gerust hart uw voertuig kunt verkopen.
 • Directe Betaling: U ontvangt direct het afgesproken bedrag, zodat u snel over uw geld kunt beschikken.
 • Geen Verborgen Kosten: Bij BesteAutoVerkoop.nl hanteren we transparante tarieven zonder onverwachte kosten.
 • Gemak: U hoeft de deur niet uit, want wij halen uw voertuig bij u thuis op.

Waarom zou u uw bestelwagen of bestelbus elders verkopen als u bij BesteAutoVerkoop.nl de beste prijs en service krijgt? Meld uw voertuig vandaag nog aan en ervaar zelf het gemak van moeiteloos verkopen zonder gedoe. Vertrouw op de experts en verkoop uw bestelwagen op de slimste manier mogelijk.

Bedrijfswagen verkopen

Verkoop Uw Bedrijfswagen Binnen 24 Uur

Bedrijfswagen verkopen ? Zoekt u naar een betrouwbare auto opkoper die u een eerlijke prijs biedt voor uw tweedehands bedrijfswagen? Bij besteautoverkoop kunt u uw bedrijfswagen veilig en snel verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfswagens van alle merken en in elke staat, ongeacht de kilometerstand. Wij bieden een gratis waardebepaling aan, komen gratis bij u thuis langs en garanderen een snelle en correcte afhandeling. Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn de auto opkoper voor alle merken en types voertuigen, inclusief personenwagens, bedrijfswagens en terreinwagens.

Uw Bedrijfswagen Verkopen: Geen Probleem, Ongeacht de Staat

Of uw bedrijfswagen nu krassen, deuken, of technische problemen heeft, bij besteautoverkoop bent u aan het juiste adres. Zelfs schadewagens en exportwagens zijn welkom! Bij ons kunt u elke auto verkopen, ongeacht de kilometerstand en de staat waarin deze verkeert.

De Beste Prijs voor Uw Tweedehands Auto of Wagenpark

Of u nu een particulier, bedrijf, handelaar of garage bent, bij besteautoverkoop kunt u uw tweedehands auto of wagenpark snel, gemakkelijk en tegen de hoogste marktprijs verkopen. U heeft de keuze om direct cash te ontvangen of via overschrijving te betalen.

Waarom kiezen voor besteautoverkoop bij het verkopen van uw bedrijfswagen? Omdat wij streven naar de hoogste klanttevredenheid en u de volgende voordelen bieden:

 • Snelle en eenvoudige verkoop binnen 24 uur.
 • Gratis waardebepaling van uw bedrijfswagen.
 • Gratis ophaalservice bij u thuis.
 • Betaling in cash of via overschrijving, afhankelijk van uw voorkeur.
 • Wij kopen bedrijfswagens in elke staat, inclusief schadeauto’s en exportwagens.
 • Onze deskundige team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het verkoopproces.

Wacht niet langer. Verkoop kies voor je Bedrijfswagen verkopen  bij besteautoverkoop en geniet van een snelle, gemakkelijke, en lucratieve transactie. Neem nu contact met ons op voor een gratis waardebepaling en een onmiddellijke offerte voor uw bedrijfswagen!

Auto verkopen veilig, snel en gemakkelijk aan Imex Cars en ontvang gratis online een correct bod. Bij Imex Cars begrijpen we dat uw tijd waardevol is en streven we naar een moeiteloze verkoopervaring. Met onze betrouwbare en professionele aanpak garanderen we een veilige transactie en een snelle afhandeling voor particulieren en bedrijven. Onderstaande illustratie toont waarom uw auto verkopen aan Imex Cars een slimme keuze is. 

Bedrijfswagen verkopen  Contact
+32 484 84 95 15
info@imexcars.be

Bedrijfswagen verkopen  Hoofdkantoor
Mispelstraat 73
9100 Sint-Niklaas


Belangrijke Overwegingen bij een Bedrijfswagen verkopen 

De verkoop van een afgeschreven bedrijfswagen is een slimme zet. Het is een kans om nog wat extra geld te verdienen. Echter, om ervoor te zorgen dat alles volgens de wet verloopt en om mogelijke misbruiken te voorkomen, zijn er enkele essentiële zaken waar je op moet letten.

1. Volg de Wetten en Voorschriften

De tweedehandsautomarkt wordt overspoeld door buitenlandse opkopers en handelaren die vaak weinig aandacht besteden aan de Belgische wetgeving. Om mogelijke problemen te vermijden, is het cruciaal dat je de wet strikt naleeft. Zorg ervoor dat je alle vereiste stappen volgt en dat je verkoop 100% legaal is.

2. Documenteer Alles Zorgvuldig

Een schriftelijk document is van onschatbare waarde bij de verkoop van je bedrijfswagen. In dit document moet je alle relevante informatie opnemen, zoals het chassisnummer, de kilometerstand, het type en het jaar van de eerste ingebruikname. Dit zorgt voor transparantie en voorkomt latere geschillen.

3. Identificeer de Koper

Het is van groot belang om de koper te identificeren, vooral als de wagen naar het buitenland wordt overgedragen. Vraag daarom altijd om een kopie van de identiteitskaart van de koper. Dit helpt om de betrouwbaarheid van de koper te verifiëren en mogelijke risico’s te minimaliseren.

4. Controleer het BTW-nummer

Buitenlandse opkopers beweren soms dat ze namens een bedrijf handelen, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is. Om zeker te zijn van de geloofwaardigheid van de koper, controleer het BTW-nummer van de andere partij. Dit kan veel problemen voorkomen en zorgt voor een soepele transactie.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat de verkoop van je bedrijfswagen probleemloos verloopt en volledig voldoet aan de wet. Het is belangrijk om altijd waakzaam te zijn en jezelf te beschermen tegen mogelijke valkuilen op de tweedehandsautomarkt.

Tekenen voor Ontvangst bij Verkoop van Bedrijfswagen

Bij een Bedrijfswagen verkopen is het van essentieel belang om zekerheid te hebben. Een van de manieren om deze zekerheid te verkrijgen, is door de koper te vragen om een ontvangstbewijs te ondertekenen. Deze handeling kan veel problemen voorkomen en de transactie soepeler laten verlopen. In dit artikel bespreken we waarom het belangrijk is om een ontvangstbewijs te verkrijgen en welke stappen je moet nemen om ervoor te zorgen dat je in overeenstemming bent met de wet.

Waarom een Ontvangstbewijs Vereist is

Bij een Bedrijfswagen verkopen  wil je er zeker van zijn dat de transactie correct wordt afgehandeld. Een van de manieren om dit te bereiken, is door de koper te vragen om een ontvangstbewijs te ondertekenen. Dit bewijs bevestigt dat de koper de wagen heeft ontvangen en akkoord gaat met de voorwaarden van de transactie. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je altijd moet streven naar een ontvangstbewijs:

1. Voorkomen van Btw-problemen

Als de bedrijfswagen wordt verkocht aan een buitenlands bedrijf met een btw-nummer, kun je factureren zonder btw. Het is echter cruciaal dat de koper ook aftekent dat de wagen bestemd is voor export. Dit is van groot belang, omdat een uitvoerdocument zijn verhaal ondersteunt. Als je deze documenten niet hebt of onvoldoende informatie hebt, loop je het risico dat de btw toch wordt ingevorderd bij jouw onderneming. Zorg er dus altijd voor dat je de koper verifieert en legitimeert en dat je een ontvangstbewijs verkrijgt om mogelijke problemen te voorkomen.

2. Contante Betalingen

Sommige buitenlandse opkopers geven er de voorkeur aan om contant te betalen. Het is echter belangrijk om te weten dat de wetgeving hieromtrent duidelijke regels heeft vastgesteld:

 • Als de verkoopprijs lager is dan 3.000 euro, is contante betaling toegestaan.
 • Als de verkoopprijs hoger is dan 3.000 euro, mag je maximaal 10 procent van het factuurbedrag contant ontvangen, maar dit mag niet meer dan 3.000 euro bedragen.

Het is absoluut niet toegestaan om de factuur kunstmatig op te splitsen om deze beperking te omzeilen. Als je dit toch doet en het bedrag dat je contant hebt ontvangen overschrijdt de wettelijke limiet, riskeer je een boete van 10 procent op het ontvangen bedrag. Het is daarom verstandig om altijd binnen de wettelijke kaders te blijven en geen onnodige risico’s te nemen.

Bij een Bedrijfswagen verkopen is het van groot belang om zorgvuldig te handelen en alle relevante stappen te volgen om problemen te voorkomen. Het verkrijgen van een ontvangstbewijs van de koper is een cruciale stap om te zorgen voor een vlotte transactie en om in overeenstemming te zijn met de wetgeving. Zorg er ook altijd voor dat je op de hoogte bent van de geldende regels met betrekking tot contante betalingen om eventuele boetes te vermijden. Door deze eenvoudige maar essentiële stappen te volgen, kun je met vertrouwen jouw bedrijfswagen verkopen.